-
Notifications
You must be signed in to change notification settings - Fork 0
Expand file tree
/
Copy pathQuiz.txt
More file actions
55 lines (55 loc) · 2.2 KB
/
Copy pathQuiz.txt
File metadata and controls
55 lines (55 loc) · 2.2 KB
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
NAME: ebenezer
1. What company developed the vocaloid Hatsune Miku?
Your answer: B. Sega
Correct answer: A. Crypton Future Media
2. How many furlongs are there in a mile?
Your answer: C. Six
Correct answer: D. Eight
3. What is the closest planet to our solar system's sun?
Your answer: D. Mercury
4. According to Sherlock Holmes, "If you eliminate the impossible, whatever remains, however improbable, must be the..."
Your answer: D. Cause
Correct answer: B. Truth
5. What is Tasmania?
Your answer: C. An Australian State
6. Which of the following presidents is not on Mount Rushmore?
Your answer: C. Theodore Roosevelt
Correct answer: A. John F. Kennedy
7. Who is depicted on the US hundred dollar bill?
Your answer: D. Benjamin Franklin
8. On a dartboard, what number is directly opposite No. 1?
Your answer: D. 20
Correct answer: A. 19
9. Terry Gilliam was an animator that worked with which British comedy group?
Your answer: D. The Goodies‎
Correct answer: C. Monty Python
10. Five dollars is worth how many nickles?
Your answer: D. 100
11. What is Cynophobia the fear of?
Your answer: C. Flying
Correct answer: D. Dogs
12. What are Panama hats made out of?
Your answer: C. Hemp
Correct answer: A. Straw
13. Which of these colours is NOT featured in the logo for Google?
Your answer: B. Green
Correct answer: C. Pink
14. Where is the train station "Llanfair­pwllgwyngyll­gogery­chwyrn­drobwll­llan­tysilio­gogo­goch"?
Your answer: B. Czech Republic
Correct answer: C. Wales
15. When one is "envious", they are said to be what color?
Your answer: B. Green
16. According to the nursery rhyme, what fruit did Little Jack Horner pull out of his Christmas pie?
Your answer: D. Plum
17. Which sign of the zodiac comes between Virgo and Scorpio?
Your answer: C. Capricorn
Correct answer: D. Libra
18. The Canadian $1 coin is colloquially known as a what?
Your answer: B. Moodie
Correct answer: D. Loonie
19. What geometric shape is generally used for stop signs?
Your answer: B. Hexagon
Correct answer: C. Octagon
20. Which one of these is not a typical European sword design?
Your answer: B. Ulfberht
Correct answer: A. Scimitar